تبلیغات
تغذیه.سلامتی.خانه داری - مطالب هفته اول آبان 1390

گل و گیاه در خانه

نویسنده :ارتین بالایی
تاریخ:1390/08/7-08:42 ب.ظ

گل و گیاه در خانه

 


به طور کلی تمام گیاهانی که در محیط خانه فضای سرپوشیده داخل ساختمان) نگهداری می شوند باید دارای ویژگی های بهداشتی باشند تا ضمن ایجاد محیطی مطلوب، زیبا و با طراوت، سلامت افراد خانواده را به خطر نیندازند.


 

1- توجه به حساسیت زا نبودن گل ها و گیاهان آپارتمانی هنگام انتخاب آنها برای فضای داخلی ساختمان، بسیار مهم است.

 

2- گیاهان سمی و گیاهانی که باعث جلب حشرات می گردند، برای نگهداری در داخل ساختمان مناسب نیستند.

 

3- از نگهداشتن گیاهان آفت زده در فضای خانه باید اجتناب کرد.

4- دقت در نگهداری و پرورش کلیه گیاهان و گل ها به منظور جلوگیری از ایجاد آفت و آلودگی محیط، بسیار اهمیت دارد؛ لذا هنگام خرید و تهیه آن باید دستورالعمل نگهداری صحیح آن ها را جویا شویم و میزان نور، رطوبت، زمان دفعات آب دادن و سم پاشی آن را بدانیم.

 

5- باید از ریختن آب های آلوده و میکروبی و انواع زباله ها در گلدان ها و باغچه ها جلوگیری گردد. همچنین خانواده های عزیز می توانند از آب شستن سبزی و میوه برای آبیاری گل ها و گیاهان استفاده نمایند.

 

6- انتخاب کود مناسب، استاندارد و بهداشتی برای گیاهان داخل خانه بسیار اهمیت دارد. زیرا کودهای غیربهداشتی و حیوانی می تواند منجر به انواع بیماری ها و تهدید سلامت افراد گردد.

 

7- محل نصب گلدان ها در آویزهای معلق و میزان استحکام آن، باید مورد توجه قرار گیرد و از خطر سقوط آن ها هنگام رفت و آمد افراد خانواده پیش گیری شود.

8- از آلوده شدن مواد غذایی و اسباب بازی های کودکان با کود گیاهان باید ممانعت بعمل آورد.

 

9- بهتر است در اتاق افرادی که حساسیت و بیماری های تنفسی و پوستی دارند، گل و گیاه نگهداری نشود.

 

10- بهتر است هنگام سم پاشی، کوددهی و هرس کردن گیاهان از دستکش مناسب استفاده گردد و از تماس مستقیم پوست با آنها جلوگیری شود.

 

11- در صورتی که گلدان ها را در فضای مشاع ساختمان مانند راه پله ها قرار داده ایم، توجه به طرز آبیاری باید به دقت مد نظر قرار گیرد تا برای سایر ساکنین آپارتمان ایجاد مزاحمت و آسیب نکند.

 

باغ و فضای سبز

 

1- نگهداری و پرورش انواع درختان و گیاهان، نیاز به آگاهی از دستورالعمل و مراقبت های خاص آن ها دارد که می بایست مورد توجه قرار گیرد.

2- انتخاب کود استاندارد، مناسب و بهداشتی در فضاهای سبز، در حفظ بهداشت و سلامت محیط تاثیرگذار است.

 

3- هنگام کار در فضای سبز برای پیش گیری از بیماری های انگلی، پوستی و... باید از تماس مستقیم دست با خاک و گیاهان، با استفاده از لباس مناسب، دستکش و چکمه پیش گیری نمود.

 

4- برای آبیاری باغچه در حیاط منزل، می توان از آب استخر و حوض استفاده نمود و بدین وسیله ضمن حفظ فضای سبز از هدر رفتن آب نیز جلوگیری کرد.

 

 



دنبالک ها: عسل گلهای وحشی 

مهارت ارتباط موثر

نویسنده :ارتین بالایی
تاریخ:1390/08/7-10:02 ق.ظ

امروزه ما در دنیایی زندگی می كنیم كه ناگزیرازارتباط وبرخورد با دیگران هستیم آنچه مسلمه اینه  كه هیچ كس قادر  نیست بدون كمك ومساعدت وارتباط با دیگران ، نیازهای معمولی خود را برطرف سازه  .حال سئوالی كه اینجا مطرح میشه اینه كه چگونه باید با دیگران ارتباط برقرار كنیم ؟ وجهت افزایش این ارتباط چه كارهایی باید انجام دهیم ؟ یا اینكه چه كارهایی نباید انجام دهیم؟

در معاشرت باید با روی گشاده ونرمی ومهربانی با همه رفتار نمود وتند خویی با هركس كه باشد بد ست .اگر خود را در سطح دیگران قرار دیم واز زبان آنها برای انتقال نقطه نظرهای خود استفاده كنیم ،اغلب به نتیجه دلخواه می رسیم وبا دیگران در سطح خود آنها ظاهر شدن همان برقراری ارتباط موثرمی باشد .بعضی ها گمان می كند كه ارتباط فقط شامل حرف زدن ،نوشتن ویا بحث كردنه  ، اینها از عناصر مهم ارتباطی هستند ولی در واقع ارتباط را رفتاری  ست كه پیامی در خود دارد كه توسط طرف مقابل ما درك میشه، خواه شفاهی باشد یا غیر شفاهی ،آگاهانه یا ناآگاهانه ، عمدی و…. ولی اگر ادراك شه ،جنبه پیام ارتباطی پیدامی کنه و همین عدم درك پیام رابطه رامختل، ونارسامی سازه . ارتباطات عامل ومنشا بسیاری از شادیها وغصه ها و رنجها زندگیست ، زندگی شاد ، زندگی سرشار از دوستی ست . روشنه  كه با افراد متفاوت ، رفتارهای متفاوتی خواهیم داشت تاكید بر خصوصیات مشترك ارتباط را موثر می كنه ، ما انسانها با یكدیگر مشتركات فراوان داریم ،با كمی تمرین می توان خود را همراه دیگران بیابیم و با آنها دوست وهم رای شیم.

یکی از مهارتهای اصلی زندگی مهارت ارتباط موثر

ارتباط به  شیوه های مختلف تعریف شده که در اینجا چند موردش رو بیان می کنم

1-    لغوی : پیوند دادن ، ربط دادن ، پیوستگی و پیوسته ساختن

2-    اصطلاح : پیوند دادن یا بیان کردن خواسته نظر یا احساس و آرزو از سوی یک فرستنده به یک گیرنده

3-    جامعه شناسی : فن انتقال احساسات ،عواطف ، خواسته ها ، نیازها واندیشه ها

4-     روانشناسی : فرآیند انتقال احساسات ، عواطف، خواسته ها ، نیازها واندیشه ها با تاثیر متقابل

 


ادامه مطلب

دنبالک ها: عسل گلهای وحشی 

سس: بخوریم یا نخوریم؟

نویسنده :ارتین بالایی
تاریخ:1390/08/6-08:38 ب.ظ

سس ‌ها، یکی از خوشمزه‌ ترین طعم‌ دهنده‌ ها به غذاهای ما هستند. هرچند که بیشتر متخصصان تغذیه به افراد توصیه می ‌کنند که برای حفظ سلامت‌ شان، کمتر سراغ سس‌ ها بروند‌ اما این خوراکی‌ ها در بین مردم طرفداران زیادی دارد.

نکته ‌ای که شما باید در مورد انواع سس ‌ها به آن توجه داشته باشید این است که حتما هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آن ها توجه کنید و از خریدن سس‌ های باز و بدون نام‌ و نشان خودداری کنید.

ما در این مطلب، گشتی در دنیای سس ‌ها زده ‌ایم تا شما بتوانید هنگام خرید، بهترین نوع آن ها را انتخاب کنید.

راستی! یادتان باشد که شما به هیچ عنوان اجازه ی افزودن سُس به غذای بچه‌ های زیر 2 سال را ندارید!

 

 

سُس هزار جزیره

این سس حدود 485 کیلوکالری انرژی در هر 100 گرمش دارد و نمی ‌تواند گزینه مناسبی برای چاق ‌ها باشد.

شما می ‌توانید برای کاهش انرژی این سس،‌ آن را با ماست کم‌ چرب مخلوط کنید و به طعم دلخواه ‌تان برسید.

 

 

سُس فرانسوی

هر 100 گرم از سُس فرانسوی حدود 450 کیلوکالری انرژی دارد.

به علاوه، سدیم یا همان نمک این سس نسبت به سایر سُس‌ ها کمی بیشتر است و به همین دلیل مصرف آن به کسانی که مشکلات کلیوی به خصوص سنگ کلیه دارند و همچنین به  فشارخونی ها  توصیه نمی ‌شود.

 

 

سُس تارتار

این سس در هر 100 گرمش 556 کیلوکالری انرژی و 60 گرم چربی دارد که جزو سس های پرکالری قرار می گیرد.

ترکیبات سس تارتار شامل روغن، سرکه، شکر، تخم ‌مرغ، نمک، سبزیجات معطر، پیاز، خیارشور و برخی افزودنی ‌های مجاز است و به همین خاطر سس مناسبی برای افراد چاق و مبتلایان به نقرس و ناراحتی ‌های گوارشی به حساب نمی ‌آید.

 

سُس گوجه‌ فرنگی یا کچاپ

سس کچاپ هم یک سُس کم ‌کالری به حساب می ‌آید. چون هر 100 گرم آن نزدیک به 100 کیلوکالری انرژی دارد. فقط حواس تان باشد که به خاطر شکری که در ترکیبات این سُس وجود دارد، ما استفاده از آن را به دیابتی ها توصیه نمی ‌کنیم.

ضمن این که اگر شما هم جزو افرادی هستید که به گوجه فرنگی حساسیت دارند، بهتر است قید سس کچاپ را بزنید. البته برخی انواع این سس بسیار تند است البته این سس کم‌ کالری است و طرفداران بسیاری در بین افرادی با ذائقه ‌های آتشین دارد.

به طوری كه هر 100 گرم از سس تند، تنها 26 کیلوکالری انرژی دارد. اما یادتان نرود که تندی بیش از اندازه این نوع سس باعث می ‌شود ما مصرف آن را به کسانی که ناراحتی‌ های گوارشی مانند ریفلاکس، زخم معده یا دوازدهه  و خون ‌ریزی و ورم معده دارند، توصیه نکنیم.

در ضمن اگر مشکلات ریوی هم دارید، بهتر است که کمتر از این سُس استفاده کنید.

نکته ‌ای که شما باید در مورد انواع سس ‌ها به آن توجه داشته باشید این

است که حتما هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آن ها توجه کنید و از

خریدن سس‌ های باز و بدون نام‌ و نشان خودداری کنید

سُس باربیکیو دودی

ترکیبات و ویژگی های این سس هم تقریبا شبیه همان سس کچاپ معمولی است با این تفاوت که دود طبیعی، برخی ادویه ‌جات و نشاسته تصفیه ‌شده هم برای تغییر طعم و بو به آن اضافه شده است و به همین خاطر مصرف آن به کسانی که ناراحتی‌ های گوارشی دارند، توصیه نمی ‌شود.

البته هر 100 گرم از این سس هم حدود 130 کیلوکالری انرژی دارد.

 

 

سُس مایونز

سس مایونز یکی از پرکالری ‌ترین سُس ‌های موجود در بازار است که مصرف آن به افرادی که کلسترول بالا دارند یا از چاقی رنج می ‌برند، توصیه نمی ‌شود.

هر 100 گرم از سس مایونز، حدود 720 کیلوکالری انرژی دارد. بنابراین اگر فرزند بالای 2 سال شما بد غذا و لاغر است یا این که خودتان لاغر هستید و دوست دارید که کمی چاق بشوید، می ‌توانید سس مایونز را به انواع ساندویچ ‌ها یا سالادهای ‌تان اضافه کنید و به این ترتیب، مصرف کالری روزانه ‌تان را بالا ببرید.

البته حواس تان باشد که در مصرف این سُس افراط نکنید تا دچار چربی خون بالا نشوید.

راستی! چون در سس مایونز از تخم مرغ استفاده شده است، اگر نقرس داشته و یا به پروتئین‌ های حیوانی حساسیت دارید، باید دور این سُس را خط بکشید.

 



دنبالک ها: عسل گلهای وحشی 

خوردن انار چه فایده ای دارد؟

نویسنده :ارتین بالایی
تاریخ:1390/08/5-08:36 ب.ظ

خوردن انار چه فایده ای دارد؟



برای هزاران سال انار به عنوان گنجینه قدرت شناخته می شد.انسان ها برای زیبا تر شدن از این میوه استفاده می کردند.در مصر،مردگان را با انار دفن می کردند.

حال 12 فایده مهم و اصلی انار را برای شما بیان می کنیم.

1- انار و خاصیت آنتی اکسیدانی:
تحقیقات نشان داده است که انار 3 برابر چای سبز،آنتی اکسیدان دارد.لازم به ذکر است که نقش آنتی اکسیدان ها،حفاظت از بدن در برابر استرس ها،آلودگی های شیمیایی و میکروبی،بیماری قلبی و سرطان هاست.

2- انار:قلب و عروق:
آب انار جلوی تصلب شرایین و بیماری قلبی را می گیرد.انار،از کلسترول بد(
LDL) در برابر اکسیده شدن محافظت می کند.آب انار همانند آسپیرین عمل می کند.آب انار از به هم پیوستن پلاکت های خونی جلوگیری می کند، پس مانع از لخته شدن خون می گردد.انار موجب کاهش فشار خون بالا می گردد.آب انار باعث کاهش چربی خون می شود.تحقیقات نشان داده است که اگر روزی سه چهارم لیوان آب انار بنوشید و این کار را مدت 3 ماه انجام دهید،مقدار اکسیژن بیشتری به قلب می رود و باعث سلامتی قلب می شود.آب انار،جلوی تخریبات DNA و بیماری های حاصل از تخریب آن را می گیرد.

3- انار و سرطان:
آب انار به کاهش خطر سرطان پستان کمک می کند.انار از سرطان پروستات جلوگیری می کند و یا رشد آن را آهسته می کند.از سرطان پوست نیز جلوگیری می کند.

4- انار و دیابت
قند موجود در آب انار همانند قند موجود در آب دیگر میوه ها است.از این نظر بیماران مبتلا به دیابت باید در مصرف آن احتیاط کنند و در این مورد با پزشک خود مشورت کنند.

5- انار و کلیه:
انار،از بی نظمی و اختلال در کار کلیه ها می کاهد و به طور کلی ادرارآور است.

6- انار و بیماری آلزایمر:
افرادی که در هفته 2 لیوان یا بیشتر آب انار می نوشند،احتمال پیشرفت و بروز آلزایمر در آن ها نسبت به افرادی که در هفته نصف لیوان آب انار مصرف می کنند، 76 درصد کمتر است.

7- انار و بیماری های عفونی:
انار از تعداد کرم های روده می کاهد.در هنگام تب،به بیمار،انار یا آب آن را بدهید،چرا که در رفع تشنگی بسیار مفید است.انار برای گلو درد بسیار مفید است.شمایی که سرما می خورید،آب انار برای شما دواست.با نوشیدن آب انار،بیماری های عفونی را از بدن دور کنید.

8- انار و پوست:
هسته انار از پیر شدن پوست جلوگیری می کند.اگر می خواهید جوان بمانید،انار مصرف کنید،زیرا خوردن انار باعث می شود که 6 سال جوان تر به نظر آیید.

9- انار : گوش،چشم ،دندان،صدا:
انار و عسل برای گوش درد مفید است.انار و آب انار برای بهبود بینایی و جلوگیری از ضعیف شدن چشم خوب است.انار از خرابی دندان و لثه جلوگیری می کند.آب انار برای صدای گرفته و خشن مفید است.

10- انار و بارداری:
مادران باردار روزانه نصف لیوان آب انار مصرف کنند تا از زود به دنیا آمدن و از صدمات مغزی در نوزاد خود جلوگیری کنند.انار منبع خوب ویتامین های
A ، E، C، B3 و اسید فولیک،پتاسیم و فیبر است.
یک لیوان آب انار، 40 درصد ویتامین
C مورد نیاز روزانه بدن را فراهم می کند.

11- انار و یائسگی:
انار موجب کاستن استرس و پریشانی ناشی از یائسگی می گردد.

12- انار و کاهش وزن:
انار موجب هضم بهتر مواد غذایی می گردد.آب انار برای بهبود اشتها نیز مفید است.دقت کنید که آب انار بدون شکر و فاقد فروکتوز( نوعی قند) برای کاهش وزن مفید است.

 

آب انار تازه بهتر است یا آب انار پاستوریزه یا بسته بندی شده در پلاستیک؟
آب انار تازه که خود فرد می گیرد،بسیار بهتر از آب انار پاستوریزه است.آب انار واقعی دارای ویتامین و املاح است.آب انار حدود 16 درصد نیاز فرد به ویتامین
C را تامین می کند و همچنین منبع خوب ویتامین B5 ، پتاسیم و آنتی اکسیدان است.حرارت زیاد در حین پاستوریزه کردن،موجب از بین رفتن مقداری از مواد مغذی موجود در انار می شود.

به جای داروهای شیمیایی برای سلامت قلب بهتر نیست که از این میوه گرانبها استفاده کنیم؟
پس بیایید از هم اکنون انار را جزو برنامه غذایی روزانه ی خود قرار دهیم.

 

برگرفته از سایت گروه سلامت سیمرغ

 



دنبالک ها: عسل گلهای وحشی 

اصول تغذیه برای زنان باردار لاغر!!

نویسنده :ارتین بالایی
تاریخ:1390/08/4-09:32 ق.ظ

 

 

 

 

زنان باردار لاغر نیاز به افزایش وزنی بیش از زنان باردار با وزن طبیعی دارند و لازم است با بكار بردن توصیه‌های تغذیه‌ای مناسب میزان كالری دریافتی و وزن آنان افزایش یابد.

 

 

پریسا ترابی گفت:زنان باردار لاغر همزمان با كاهش دریافت انرژی با كاهش دریافت پروتئین نیز مواجه خواهد شد زیرا پروتئین مصرفی صرف تولید انرژی نیز می‌شود بنابراین با تقویت كردن و اضافه كردن مواد انرژی زا از جمله چربی‌ها،شیرینی‌ها،نان و غلات و مغذی كردن غذا با اضافه كردن مواد غذایی حاوی پروتئین مانند گوشت قرمز،مرغ،ماهی و انواع حبوبات منابع غنی از ویتامین‌ها و املاح مانند انواع میوه،سبزی و لبنیات می‌توان به افزایش وزن آنان كمك كرد.
ترابی اضافه كرد:راه‌های افزایش دریافت انرژی را می‌توان افزایش دریافت شیرینی و مواد قندی،استفاده از مربا،عسل،خرما،شیره انگور،شیره خرما همراه با صبحانه،استفاده از حداقل 2 میان وعده شامل بیسكویت‌ (ترجیحاً سبوس دار)،كیك،كلوچه،نان و پنیر،نان و سیب زمینی،نان و تخم مرغ،نان و خرما،نان روغنی،نان شیر مال همراه با یك لیوان شیر و انواع میوه در فواصل وعده‌های اصلی غذایی مصرف مقدار بیشتر گروه نان و غلات مثل نان،برنج و ماكارونی نام برد.
رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:زنان باردار لاغر می‌توانند روزانه تا 11 سهم از این گروه كه معادل 330 گرم نان یا 770 گرم برنج پخته،استفاده بیشتر از سیب زمینی در انواع غذاها و در میان وعده‌ها،مصرف نان همراه با سایر مواد غذایی مانند برنج در وعده ناهار و شام مصرف كنند.
وی افزود:از بستنی و میوه‌های شیرین (انگور،خربزه،انجیر،توت،خرما)،شیرینی و انواع خشكبار به عنوان میان وعده،افزایش دریافت چربی،استفاده از لبنیات پرچرب (شیر و ماست پرچرب،پنیر خامه‌ای)، اضافه كردن مقداری كره به غذا در هر وعده غذایی و استفاده از كمی كره در كنار بشقاب برنج به افزایش كالری دریافتی كمك می‌كند،مصرف سیب زمینی سرخ كرده در كنار غذا، استفاده از روغن زیتون داخل سالاد،مصرف سر شیر و خامه در وعده صبحانه مفید است و بهتر است از قلم گوسفند و گاو در طبخ غذاها استفاده شود.
ترابی گفت:از راه‌های افزایش دریافت پروتئین،ویتامین‌ها و املاح در وعده غذایی،می‌توان افزایش دریافت گروه شیر و لبنیات،استفاده از شیر،ماست،پنیر و بستنی به عنوان میان وعده و استفاده از بیسكویت و شیر،نان و ماست،نان و پنیر،شیربرنج و فرنی نام برد.خانم‌های باردار لاغر می‌توانند روزانه تا 4 سهم از مواد این گروه استفاده كنند.
وی اضافه كرد:با افزایش دریافت گروه گوشت،تخم مرغ،حبوبات و مغزها،مصرف انواع خشكبار و مغزها (گردو، پسته و بادام) به عنوان میان وعده،افزایش دریافت گروه میوه‌ها و سبزی‌ها و استفاده بیشتر از میوه‌ها به عنوان میان وعده می‌توان مصرف كرد.
رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:یكی از بهترین توصیه‌ها برای مقوی و مغذی كردن غذا اضافه كردن غلات جوانه زده (جوانه گندم، ماش یا عدس) و پودر غلات جوانه زده در برنامه غذایی آنان است و مصرف جوانه غلات انرژی و پروتئین غذا را افزایش می‌دهد.
ترابی افزود:راه‌های افزایش اشتها و كاهش انرژی مصرفی خانم‌های باردار لاغر عبارتند از كشیدن غذا در بشقاب بزرگتر،استفاده از سبزی‌های رنگی مانند هویج،گوجه فرنگی،فلفل دلمه‌ای در غذا به منظور زیبا كردن غذا و در نهایت افزایش اشتها و استراحت كافی در طول روز.خانم های باردار لاغر حتماً باید پس از صرف غذا استراحت كنند.

 

منبع:farsnews.ir

 

 

 



دنبالک ها: عسل گلهای وحشی 

یك كیلو عسل، چقدر شهد گل نیاز دارد؟

نویسنده :ارتین بالایی
تاریخ:1390/08/3-08:30 ب.ظ

زنبور عسل كه پدید آورنده ماده غذایی خوش طعم و مفید به نام عسل است، برای تهیه این محصولش تلاش بسیاری می كند. اگرچه فرآیند تولید عسل هنوز نیز بطور كامل برای دانشمندان شناخته شده نیست، اما بسیاری معتقدند كه زنبور، پس از مكیدن شیره گیاهان، آنرا به كیسه تولید عسل كه در شكمش است برده و طی چند فرآیند پیچیده شیمیایی، آنرا به این خوراكی خوش طعم تبدیل می سازد. اما فكر می كنید، زنبور عسل برای تولید یك كیلو محصول چه مقدار شهد گل نیاز دارد؟
همانطور كه می دانید، تلاش و كوشش زنبور برای تهیه عسل، همواره یكی از نمادهای همت و كوشش برای انجام كارها بوده است. تاجاییكه گفته می شود، این حشره پر تلاش برای تولید یك كیلو عسل، مجبور است دو میلیون بار بر روی گلها نشسته و از شیره آنها استفاده نماید.

 

 



دنبالک ها: عسل گلهای وحشی 

کمی درباره عسل

نویسنده :ارتین بالایی
تاریخ:1390/08/2-08:26 ب.ظ

 

آیا می دانید از عسل ،ماده ای به اسم ژل رویال تولید می شود که خاصیتی فوق العاده دارد ...


ژله رویال یک ماده غلیظ لیمویی یا کرم رنگ می باشد که از غده
HYPOPHARENGEAL زنبور های کارگر جوان ترشح می شود و تنها غذای ملکه زنبور عسل می باشد و هنگامی که با عسل مخلوط شود پس از چندی آن را بسیار رقیق می نماید و دارای طعمی ترش و گس می باشد .
برای پی بردن به اثرات معجزه آسای ژله رویال باید بدانید که برای به وجود آمدن ملکه فرایند خاصی صورت می گیرد بدین صورت که یک تخم زنبور عسل اگر به مدت سه روز با ژله رویال تغذیه گردد تبدیل به ملکه می شود که از نظر اندازه 43 درصد و از نظر وزن 60 درصد سنگین تر از زنبور کارگر می باشد و همچنین طول عمر زیاد آن نیز قابل تامل است, یعنی هفت سال در برابرهفت هفته! ملکه دارای قدرت و توانایی بسیار بالایی بوده به گونه ای که می تواند روزانه حدود 2000 تخم بگذارد یعنی دو برابر و نیم وزن بدن خود و باید توجه داشت تمام این توانایی ها و خصوصیات فقط به خاطرمصرف روزانه ی ژله رویال می باشد.

ژله رویال راز جوانی و زیبایی
ژله رویال از گذشته تا کنون برای حفظ جوانی و تداوم زیبایی پوست توصیه شده است و مصرف روزانه آن به صورت خوراکی و هم به صورت ماسک موجب طراوت و شادابی پوست می گردد. به اینکه ژله رویال باعث افزایش انرژی و سیستم دفاعی بدن , کاهش استرس و بی خوابی می شود می تواند از پیری زودرس جلوگیری نماید و همچنین کثرت ژلاتین موجود در ژله رویال که پیش ماده کلاژن می باشد موجب جلوگیری از پیری و ایجاد چین و چروک در پوست می شود.

 



دنبالک ها: عسل گلهای وحشی 

نکته درباره سرماخوردگی کوچولوها

نویسنده :ارتین بالایی
تاریخ:1390/08/1-12:05 ق.ظ

 

 

«برای درمان سرماخوردگی کودکان زیر 2سال از دارو استفاده نکنید.» این پیشنهاد سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به والدین است...

هرچند استفاده از داروهای بدون نسخه سرماخوردگی کمک می‌کند تا کودک سرماخورده احساس بهتری داشته باشد اما به گفته محققان، این داروها می‌توانند خطرهای جدی برای شیرخواران ایجاد کنند و به همین دلیل مصرفشان در شیرخواران و کودکان زیر 2سال توصیه نمی‌شود. حتی درباره استفاده از این داروها در کودکان بالای 2سال هم اختلاف نظر وجود دارد. پس چطور می‌توان سرماخوردگی کودک را درمان کرد؟ برای پی بردن به پاسخ این پرسش و آشنایی با درمان‌های جایگزین، با ما همراه شوید و توصیه‌های عملی متخصصان اطفال را در این‌باره بخوانید.

 

 

 

عسل گلهای وحشی 


ادامه مطلب

دنبالک ها: عسل گلهای وحشی